Skönhetskällans logotyp

Kroppsbehandlingar

 < BEHANDLINGAR

 Massage

 

Jag utför två olika massager. Aromamassage som mjukar upp musklerna och verkar avslappnande. Svensk klassisk massage som riktar in sig på stela och ömma muskler. Vid mer ihållande besvär hänvisar jag till en naprapat.

 

Ryggmassage

 

Aromamassage

En uppmjukande massage med stora rörelser som verkar avslappnande. Hela kroppen arbetas igenom. Från fot till axlar och nacke.

Helkropp  60 min  595:-

Helkropp  75 min  695:-

I den längre aromamassagen ingår en ansiktsmassage.

 

Svensk klassisk massage

En mer djupgående massage som riktar in sig på stela och ömma muskler. För dig som tillfälligt har besvär. För mer ihållande problem hänvisar jag istället till en naprapat.

 

Rygg och nacke  30 min  350:-

Helkropp  60 min  595:-

 

Kroppsbehandling

 

Bodyscrub och aromamassage

En saltscrub masseras in på hela kroppen. Torr hud peelas bort. Scruben tvättas bort med varma handdukar. Vid aromamassagen arbetas  ett mjukgörande balm in på kroppen. Huden blir mjuk och len.  Rosmarin, lavendel, citrongräs och enbär efterlämnar en fräsch, frisk citrusdoft.

90 min   845:-

 

Fuktboost och aromamassage

En behandling för ansikte och kropp. Behandlingen inleds med en avslappnande aromamassage för kroppen. Därefter boostas ansiktet med fukt! Efter en rengöring och peeling läggs en fuktmask. Behandlingen avslutas med en ansiktsmassage med olika serum, oljor och balm.

90 min   945:-

 

 

Dela gärna skonhetskallan.nu med andra: